Bra att tänka på!
Mitt tidigare inlägg chokladsufflé la jag inte in så mycket ingående detaljer på så här kommer lite..
❀ Använd choklad av hög kvalité när du bakar chokladsufflé, t.ex. Varlhorna.
❀ Sätt ugnen på hög värme först och låt den stå på efter värme när du ställer in dem, då kommer sufflén att höjas mer.
❀ När du ska lägga i smet i formarna, spritsa i det. På detta sättet blir mer jämnt fördelat.
❀ Det är alltid gått med bär och grädde till!
❀ Tänk på att inte göra smeten alldeles för rinnig, det kan orsaka många fel.
❀ Ett måste är att ha sufflé formar när du bakar, jag köpte mina från servera.... eller heter det cervera..?
Kommentarer
Postat av: Emma
Du är så himla duktig sötnos! :D
Du kommer få jättestor blogg mitt lilla bakproffs! <3
Love you / Emma
Postat av: Emma
Du är så duktig min lilla sötnos!
Du kommer gå långt med denna bloggen bakproffset!
Love you till tusen / Emma
Postat av: Emma
Oj, råkade skicka 2 kommentarer xD
Postat av: Yummkk
Postat av: Yummie
Aw! Tack!
Postat av: Kokorochan
svar: jag vet ingen annan just nu tyvär :(
kramar<3
/kokorochan
Postat av: Yummie
Okej men tack ändå!
Trackback