Bra att tänka på!

Mitt tidigare inlägg chokladsufflé la jag inte in så mycket ingående detaljer på så här kommer lite..
❀ Använd choklad av hög kvalité när du bakar chokladsufflé, t.ex. Varlhorna.
❀ Sätt ugnen på hög värme först och låt den stå på efter värme när du ställer in dem, då kommer sufflén att höjas mer.
❀ När du ska lägga i smet i formarna, spritsa i det. På detta sättet blir mer jämnt fördelat.
❀ Det är alltid gått med bär och grädde till!
❀ Tänk på att inte göra smeten alldeles för rinnig, det kan orsaka många fel.
❀ Ett måste är att ha sufflé formar när du bakar, jag köpte mina från servera.... eller heter det cervera..?

Kommentarer
Postat av: Emma

Du är så himla duktig sötnos! :D

Du kommer få jättestor blogg mitt lilla bakproffs! <3

Love you / Emma

2012-04-28 @ 22:49:47
Postat av: Emma

Du är så duktig min lilla sötnos!

Du kommer gå långt med denna bloggen bakproffset!

Love you till tusen / Emma

2012-04-28 @ 22:51:35
Postat av: Emma

Oj, råkade skicka 2 kommentarer xD

2012-04-28 @ 22:52:02
Postat av: Yummkk

2012-04-29 @ 06:59:14
Postat av: Yummie

Aw! Tack!

2012-04-29 @ 07:00:04
URL: http:/http://yummiecakes.blogg.se/
Postat av: Kokorochan

svar: jag vet ingen annan just nu tyvär :(



kramar<3

/kokorochan

2012-04-30 @ 11:37:01
URL: http://kokorochan.blogg.se/
Postat av: Yummie

Okej men tack ändå!

2012-04-30 @ 16:14:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0